Judecatorii au decis falimentul RADET9Foto© realitatea.net

Judecatorii au decis falimentul RADET

, 26 știri, 14 vizualizări

Judecătorii au decis intrarea în faliment a companiei RADET. "Eu aș fi vrut să vă dau o veste bună și nu una atât de proastă. Dacă nu reușim suspendarea efectelor la Curtea de Apel, mâine și luni, atunci, în termen de zece zile, toată activitatea se oprește, se ridică licențele și urmează că serviciul public de energie termică să fie preluat de Primarie.

Vrem să "mulțumim" pentru asta Ministerului Energiei, care a dat mandat expres celor de la ELCEN să voteze pentru faliment, iar acest lucru s-a susținut cu tărie în Adunarea creditorilor și în fața judecătorului dacă primăria Bucureștiului nu își asumă, în locul RADET, obligația de plată pentru 1,1 milioane de lei.

Primăria nu și-a asumat o astfel de obligație, că nu i se permite de legislație, ar fi fost ajutor de stat. Noi am încercat să arătăm că acest vot pentru faliment este autodestructiv și pentru ELCEN și să demonstrăm că nu e vorba doar despre Primărie sau de Ministerul Energiei, aici, nici de chestiuni politice, ci este vorba despre consumatori, dar judecătorul este suveran.