Jurata iUmor, Delia: „Peste încã douã sezoane pot sã devin psiholog, fãrã probleme!”© dcnews.ro

Jurata iUmor, Delia: „Peste încã douã sezoane pot sã devin psiholog, fãrã probleme!”

, 4 știri, 4 vizualizări

Filmãrile pentru cel de-al șaptelea sezon iUmor sunt în plinã desfãșurare în aceste zile, astfel cã cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au apucat sã își facã deja o impresie despre ce se va vedea în aceastã toamnã la tv.

„Dupã o binemeritatã pauzã, noi, cei trei jurați, ne-am întors la masa juriului cu forțe proaspete, suntem puși pe distracție și sperãm sã aducem în casele telespectatorilor voie bunã. Suntem extrem de fericiți cã în ultimele cinci zile am întâlnit concurenți minunați și lucrul ãsta este „dãtãtor” de speranțã!”, a glumit Mihai Bendeac, în momentul în care reporterul Observator i-a întrebat cum li se pare acest sezon. Delia a completat și ea, râzând: „Eu mã îmbogãțesc spitirual și peste încã douã sezoane pot sã devin psiholog, fãrã probleme!”.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votați de către telespectatori cu ajutorul aplicației gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediției respective și terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câștigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!