Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 12. Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au impus o regulă acasă4Foto© a1.ro

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 12. Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au impus o regulă acasă

, 5 știri, 11 vizualizări

Despre cum evoluează relația dintre ea și Mike, iubitul ei, în competiție, Iulia a mărturisit: „Noi, din America Express, vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați înainte să ne căsătorim!’’. „Și mai depinde și de ora din zi în care ne întrebați asta‘’, a adăugat Mike.

Pentru Iulia, Dumul Soarelui ,,este o experiență pe care nu o poți cumpăra cu bani; oricât ai fi de bogat, nu-ți poți cumpăra intrarea în America Express și cred că, pentru oricine ar fi aici, ar fi un mare câștig, din punct de vedere emoțional’’. Totodată, ea ne-a dezvăluit că din bagaj nu au lipsit ținutele pe care și le-a pregătit special pentru acest show și nici cosmeticele,  care ,,cântăresc foarte mult’’, după cum confirmă chiar iubitul ei. “Ai un kilogram și jumătate de cosmetic, nu sunt chiar puține”, spun el.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud.