Justitia braziliana a luat decizia in dosarul in care Neymar a fost acuzat de viol! Ce se intampla cu atacantul3Foto© adevarul.ro

Justitia braziliana a luat decizia in dosarul in care Neymar a fost acuzat de viol! Ce se intampla cu atacantul

, 7 știri, 19 vizualizări

Mîndruțescu a ocupat funcția de membru în Comitetul Reprezentanților Fondului din septembrie 2010 și de președinte al Comitetului din aprilie 2012.

“Franklin Templeton International Services S.a. r.l., în calitate de administrator de fond de investiții alternative și administrator unic al Fondului Proprietatea S.A, prin prezenta anunță investitorii că dl. Sorin Mîndruțescu, care a ocupat funcția de membru în Comitetul Reprezentanților Fondului din septembrie 2010 și de Președinte al Comitetului din aprilie 2012, a decis să se retragă din funcțiile deținute în Comitetul Reprezentanților și în Comitetele Consultative ale Fondului, decizia producându-și efectele imediat”, se menționează în comunicat.

Conform sursei citate, în data de 8 august 2019, Direcția Naționala Anticorupție din România a publicat un comunicat oficial potrivit căruia s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Mîndruțescu, director general Oracle România. Potrivit aceluiași comunicat, Mîndruțescu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.