Klaus Iohannis: A mai rămas de rezolvat treaba cu Secția specială și o rezolvăm și pe asta32Foto© romaniatv.net

Klaus Iohannis: A mai rămas de rezolvat treaba cu Secția specială și o rezolvăm și pe asta

, 185 știri, 21 vizualizări

"PSD a promis marea cu sarea românilor și când au ajuns la putere s-au apucat să facă ce știu ei mai bine, să ocupe funcții în stat persoane de multe ori incompetente și ca fiecare dată supuse conducerii pesediste, s-au apucat să destructureze și să acapareze marile sisteme publice ale României și ce au realizat?

Au realizat o involuție a României într-o perioadă în care am fi avut atâtea șanse de dezvoltare. Am fi putut, dacă nu ne-ar fi împiedicat de atâtea ori PSD, să fim în rând cu statele mari ale Europei. Europa ne respectă, ne dorește. (...) PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens și acolo am rămas. Eu am făcut tot ce am putut să facă președintele României.

Nu-mi place să mă laud, nu sunt omul cuvintelor mari, dar dacă tot ne-am uitat la filme video pe cei doi elefanți de la început i-am alungat, nici amnistie și grațiere nu au reușit, nici Codurile penale nu au reușit să le strice așa cum și-au imaginat, să nu credeți că nu au reușit fiindcă le-a venit mintea la cap, m-am suit eu în capul lor.