Klaus Iohannis, despre începerea anului școlar 2020-2021: Școala va începe pe 14 septembrie15Foto2Video© a1.ro

Klaus Iohannis, despre începerea anului școlar 2020-2021: Școala va începe pe 14 septembrie

, 43 știri, 48 vizualizări

Potrivit unor surse de la Cotroceni, citate de Antena 3, școala va începe la data de 14 septembrie într-un sistem mixt. Acolo unde sunt focare cursuri vor avea loc online, iar în zonele unde nu este un număr foarte mare de cazuri, cursurile se vor desfășura normal, dar cu respectarea regulilor de distanțare.

Președintele Klaus Iohannis va susține, miercuri, la ora 18,00, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, a anunțat Administrația Prezidențială.

Șeful statului a avut o ședință la ora 15,00 pe tema educației cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgentă, Raed Arafat.