Klaus Iohannis: PNL și USR devin forțele schimbării în bine iar PSD trece în opoziție, cu unul dintre cele mai slabe rezultate3Foto1Video© euractiv.ro

Klaus Iohannis: PNL și USR devin forțele schimbării în bine iar PSD trece în opoziție, cu unul dintre cele mai slabe rezultate

, 5 știri, 128 vizualizări

„S-a conturat o nouă realitate politică, cea în care Partidul Național Liberal și USR devin forțele schimbării în bine, iar Partidul Social Democrat trece în opoziție, cu unul dintre cele mai slabe rezultate. Este un val care a început la referendumul pe justiție pe care l-am convocat anul trecut, care a continuat cu căderea guvernului PSD și apoi cu votul de la alegerile prezidențiale”, a afirmat șeful statului.

Iohannis a spus că votul de duminică a reprezentat un vot de blam la adresa minciunii și a felicitat PNL și USR pentru scorul obținut.

„Votul de ieri a reprezentat, totodată, și un vot de blam la adresa minciunii, dezinformării, stagnării și incompetenței ridicate timp de decenii la nivelul de politici de stat de către PSD, care a pierdut ieri inclusiv acolo unde mulți baroni pesediști se credeau invincibili. Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv”, a spus președintele.