Klaus Iohannis, referitor la remaniere: Le-am dat pesedistilor refuzul meu si-n scris ca sa inteleaga mai bine3Foto© bzi.ro

Klaus Iohannis, referitor la remaniere: Le-am dat pesedistilor refuzul meu si-n scris ca sa inteleaga mai bine

, 10 știri, 8 vizualizări

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi despre remanierea guvernamentala si propunerile de ministri.  Iohannis a anuntat ca a trimis astazi catre Guvern motivarea refuzului pentru numirea celor trei ministri.  ”Astazi le-am dat pesedistilor refuzul meu si in scris ca sa inteleaga mai bine ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere.

In expunerea mea de pana acum se vede clar ca apar doua teme: justitia si proasta guvernare, care incearca prin OUG sa creeze impresia ca lucreaza pentru romani, insa aceasta avalansa vrea sa acopere lipsa de solutii. Exact aceste doua teme le-am propus pentrur referendum”, a spus Klaus Iohannis.

Altfel, premierul Viorica Dancila a declarat ca a incercat sa vorbeasca cu presedintele Klaus Iohannis, dar nu a reusit. ”Am incercat o discutie cu domnul Iohannis, sunt un om care se tine de cuvant. Am incercat luni, dar domnul presedinte era la Bruxelles, am incercat ieri (marti – n.r.) dar domnul presedinte si-a lansat cartea.