La 81 ani, actorul Alexandru Arșinel a fost operat din nou!5Foto© romaniatv.net

La 81 ani, actorul Alexandru Arșinel a fost operat din nou!

, 5 știri, 93 vizualizări

În vârstă de 81 ani, veteranul actor al teatrului de revistă românesc a fost ”pe mâini bune”, operația fiind condusă de renumitul medic Monica Pop, care este și managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

În ciuda alarmelor de presă, care-l dau pe directorul Teaturlui ”C. Tănase” internat după o grea intervenție chirurgicală, Alexandru Arșinel este bine, fapt confirmat pentru Money& People chiar de marele actor. Actorul suferă de diabet si, din fericire, acestă operație a fost una ușoară, fiind externat imediat după procedura de implantare a noului cristalin multifocal.

În urmă cu șapte ani, actorul a suferit o grea intervenție chirurgială, de transplant renal, care i-a salvat viața. În condițiile în care pe lista de așteptare se aflau 1.700 de persoane care aveau nevoie de transplant renal, operația actorului a stârnit un scandal imens, acesta  fiind acuzat că a fost luat în evidențele Instiutului de Urologie și Transplant Renal (IUTR) din Cluj cu doar trei zile înainte să primească rinichiul unui donator de 23 de ani.