La anunțul Moțiunii, Cîțu promite dezvăluiri compromițătoare despre Teodorovici-Dăncilă3Foto© business24.ro

La anunțul Moțiunii, Cîțu promite dezvăluiri compromițătoare despre Teodorovici-Dăncilă

, 7 știri, 16 vizualizări

"Vă anunț o premieră în cazul moțiunii simple care mă vizează, la Senat. Pentru prima oară în istorie voi aduce în Parlament cu mine toți directorii din MFP și ANAF care au lucrat cu fostul ministru și cu Darius Vâlcov la elaborarea bugetului, a rectificării din august și mai ales la elaborarea strategiei fiscal-bugetare pentru perioada 2019-2021. Vor fi prezenți cu date și documente oficiale care vor arăta: Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici știau din martie că vor depăși ținta de deficit", scrie Cîțu pe propria pagină de Facebook.

Ministrul anunță că va susține o conferință de presă înainte de moțiune, eveniment în cadrul căruia directorii din Finanțe vor prezenta datele reale cu documente. "Să vedem atunci cine-i minte pe români. Vă garantez că rezultatul este unul neplăcut pentru Dăncilă și Teodorovici", încheie Cîțu.

Ministrul Finanțelor a declarat, în 14 noiembrie, că deficitul bugetar la 10 luni este 2,84% din Produsul Intern brut, nivel care depășește estimarea pentru întregul an, iar dacă ne se face nimic în următoarea lună și jumătate deficitul bugetar va depăși 4% din PIB.