La Institutul Marius Nasta nu mai există niciun loc liber! Ce spune, Betrice Mahler, despre creșterea cazurilor de COVID-192Foto© antena3.ro

La Institutul Marius Nasta nu mai există niciun loc liber! Ce spune, Betrice Mahler, despre creșterea cazurilor de COVID-19

, 7 știri, 25 vizualizări

Una dintre particularitățile pacienților internați în ultimele zile la Institutul Marius Nasta din București, este o afecțiune la ficat, ce complică tratarea sindromului inflamator. Mai mult decât atât, Beatrice Mahler a anunțat că media de vârstă a pacienților de la Marius Nasta a scăzut față de anul trecut, acum fiind internate persoane mai tinere, pacienți care nu au apucat încă să se vaccineze, dar care trăiesc o viață activă și care muncesc.

În cursul zilei de duminică, Institul Marius Nasta din București a rămas fără locuri libere, atât în secții, cât și în ATI.

"La „Marius Nasta” de la prânz nu mai există niciun loc liber, toate locurile - și în secție, și în terapie intensivă - sunt pline și probabil că în această noapte va trebui să punem paturi suplimentare, dacă vor veni pacienți de acasă, pentru că nu se mai pune problema să primim din alte spitale, ci să putem manageria pacienții care ajung la spital cu forme severe, cu insuficiență respiratorie (...) Creșterea numărului de cazuri a fost bruscă.