La trei secții de votare din județul Iași nu s-a prezentat nicio persoană înscrisă pe listele permanente3Foto© stirileprotv.ro

La trei secții de votare din județul Iași nu s-a prezentat nicio persoană înscrisă pe listele permanente

, 4 știri, 23 vizualizări

În județul Iași, prezența la vot în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale a fost de 45,34%, adică 352.450 de persoane din cele 777.321 înscrise pe listele permanente. Cu toate că cifrele arată că ieșenii au ieșit în număr mare la vot, există trei secții la care nu s-a prezentat niciun candidat înscris pe listele permanente.

Este vorba despre două secții de votare de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu" din Pașcani, acolo unde s-au prezentat 32, respectiv 38 de persoane, însă toate au votat pe listele suplimentare. Prezența la vot la cele două secții este puțin peste 2%.

Potrivit Biroului Electoral Central, acestea nu sunt singurele secții de votare din județul Iași la care nu s-a prezentat nicio persoană înscrisă pe listele permanente. În aceeași situație se află și secția de votare din comuna Moșna. La Școala Gimnazială din această comună, au votat 149 de persoane, însă niciuna nu are domiciliul acolo, votând, astfel, pe listele suplimentare.