Laura Codruța Kovesi și-a deschis sufletul în direct: „Tot timpul mi-e dor de DNA, mi-e dor de România”3Foto2Video© romaniatv.net

Laura Codruța Kovesi și-a deschis sufletul în direct: „Tot timpul mi-e dor de DNA, mi-e dor de România”

, 7 știri, 224 vizualizări

„Sper ca această hotărâre să reprezinte o reparație simbolică pentru toți magistrații hărțuiți în ultimii ani! Pentru toți cei care ne-au susținut, pentru cei care au susținut statul de drept, indiferent de riscurile, de intimidările și hărțuirile la care au fost supuși, este un moment important și reamintesc ceea ce am spus în ziua revocării: să nu abandonăm!”, a transmis Laura Codruța Kovesi, cea care va fi procuror-șef al Parchetului European, potrivit Biziday.

Chiar dacă nu multă lume își amintește, fostul procuror-șef al DNA are o poveste de viață cu puternice legături cu lumea sportului. Ea a practicat timp de 15 ani baschetul, la care a renunțat la 22 de ani, când a ales să se dedice în totalitate studiilor din domeniul juridic.

Într-o încercare de a afla amănunte neștiute din cariera de sportiv a Laurei Codruța Kovesi, GSP.ro a luat miercuri legătura cu antrenorul Costel Tătaru, cel care pregătea echipa în anul de grație în care Mediașul a cucerit titlul la junioare.