Leroy Sane, prezentat oficial la Bayern5Foto© onlinesport.ro

Leroy Sane, prezentat oficial la Bayern

, 6 știri, 31 vizualizări

Bayern Munchen a reușit transferul internationalului german Leroy Sane, de la Manchester City. Atacantul de 24 ani a semnat un contract pe următoarele 5 sezoane cu campioana Germaniei.

Bayern a anunțat că Leroy Sane are un contract valabil până în 30 iunie 2025 și va începe săptămâna viitoare pregătirile cu gruparea bavareză. Deși nu s-a dezvăluit suma transferului, presă britanică avansează o suma apropiată de 45 milioane euro, plus bonusuri. „Suntem foarte fericiți să-l primim pe Leroy Sane la FC Bayern. Este un jucător de excepție, care și-a dovedit calitățile în ultimii ani, în special la echipa națională”,  a declarat președintele grupării de pe Allianz Arena, Karl-Heinz Rummenige.

„FC Bayern este un club minunat, cu obiective marți, iar aceste obiective mi se potrivesc. Aștept cu nerăbdare noua provocare și sunt nerăbdător să mă antrenez cu echipa. Vreau să câștig cât mai multe trofee posibile cu Bayern, iar Liga Campionilor este principala mea prioritate”, a declarat și Sane după prezentarea oficială.