Lia Olguța Vasilescu: Iohannis, ți-a plăcut drumul la Craiova? Dacă semnai să fiu ministru era jumătate făcut© realitatea.net

Lia Olguța Vasilescu: Iohannis, ți-a plăcut drumul la Craiova? Dacă semnai să fiu ministru era jumătate făcut

, 9 știri, 40 vizualizări

Olguța Vasilescu încă  îi reproșează că nu a numit-o la Transporturi anul trecut. În noiembrie 2018, Iohannis a refuzat să revoce anumiți miniștri propuși de Viorica Dăncilă pentru remanierea Guvernului. Printre ei și Olguța Vasilescu. Atunci Klaus Iohannis a refuzat să-i revoce pe miniștrii Paul Stănescu și Lucian Șova și să-i numească în locul lor pe Ilan Laufer și Lia Olguța Vasilescu. În schimb i-a acceptat demisia de la Ministerul Muncii.

Ea a postat un mesaj pe Facebook în care îl întreabă pe Klaus Iohannis dacă i-a plăcut drumul până la Craiova. Și îi transmite președintelui că, dacă o numea la Ministerul Transporturilor, până acum jumătate din drum era deja făcut.

„Klaus, neamțule care te dai "oltean", ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut! #tuceaifacutinultimiicinciani?”, a scris Lia Olguța Vasilescu, duminică seară, pe Facebook.