Lia și Camera 609 vin cu sezoane noi la Antena 1, la început de ianuarie. Când sunt programate producțiile5Foto© a1.ro

Lia și Camera 609 vin cu sezoane noi la Antena 1, la început de ianuarie. Când sunt programate producțiile

, 5 știri, 14 vizualizări

Încă din toamna trecută, #JoiVin au devenit seri de super seriale românești, la Antena 1. Proiectele care țin milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, Lia – soția soțului meu și Lasă-mă, îmi place! Camera 609  revin la Antena 1 și își continuă poveștile, în fiecare joi și vineri, de la 20.30, la Antena 1.

„Vă mulțumim că ne sunteți alături în fiecare seară de joi, la Antena 1. Sezonul trei revine în forță, cu noi intrigi și un suspans din ce în ce mai mare. Rămâne să aflăm împreună dacă Petru și Lia vor divorța sau dacă Gianni va afla vreodată adevărul despre Lia. Eu nu pot decât să le fiu recunoscătoare celor care au crezut în mine și mi-au oferit șansa să progresez, să cresc și să mă dezvolt alături de o echipă minunată!”, dezvăluie Ana Bodea, interpreta Liei, despre noul sezon al proiectului.

La rândul lui, Ștefan Floroaica mărturisește: „Parcă mai ieri primeam vestea că am luat castingul pentru rolul lui Petru și iată-ne acum înaintea premierei celui de-al treilea sezon al serialului. Sunt bucuros și recunoscător pentru tot ceea ce trăiesc. Cât despre noul sezon, vă pot spune că vă va surprinde! Avem noi personaje, dar și o schimbare radicală a unui personaj-cheie!”.