Lino Golden a fost împușcat în timpul unui concert4Foto1Video© stirileprotv.ro

Lino Golden a fost împușcat în timpul unui concert

, 4 știri, 11 vizualizări

Clipe șocante în timpul unui concert susținut de Lino Golden și trupa lui în Huși. Artistul și colegii săi au fost împușcați de către un tânăr, cu bile de plastic. Mai mult decât atât, făptașul a mărturisit singur totul pe rețelele de socializare. ”Vă așteptăm cu drag la Huși, Lino Golden”, scrisese el în dreptul fotografiei cu pistolul cu bile. În timpul concertului acesta a început să tragă cu bile spre scenă, lovindu-l pe Lino Golden și pe cei cu care se afla pe scenă.

Lino ar fi atras atenția organizatorilor de mai multe ori, însă nimeni nu a luat nicio măsură. La un moment dat artistul a ieșit de pe scenă și și-a chemat și colegii. Cu greu au fost convinși să urce din nou pe scenă pentru a continua concertul.

Autoritățile nu au luat nicio măsură și nimeni nu a fost sancționat pentru ceea ce s-a întâmplat la concertul lui Lino Golden din seara de 5 octombrie. „Noi, hușenii, suntem niște oameni primitori și civilizați. Cei care s-au purtat așa, nu ne reprezintă și ne dezicem de ei. Artiștii care vin la noi rămân cu amintiri plăcute si ne laudă pentru căldura cu care venim la concertele lor. Lino Golden, te iubim si te mai asteptăm la Huși”, a scris unul dintre cei care a participat la concert.