Lipsa cărbunelui a lăsat Petroșaniul fără căldură și apă caldă. Se cere intervenția urgentă a Guvernului© zf.ro

Lipsa cărbunelui a lăsat Petroșaniul fără căldură și apă caldă. Se cere intervenția urgentă a Guvernului

, 4 știri, 12 vizualizări

Petroșaniul a rămas, în această iarnă, fără căldură și apă caldă, din cauza lipsei cărbunelui la Termocentrala Paroșeni. Reprezentanții Sindicatului Solidaritatea Hunedoara spun că probleme sunt și la Termocentrala Mintia, care alimentează orașul Deva și cer intervenția urgentă a Guvernului.

Sindicaliștii de la Solidaritatea Hunedoara au trimis Guvernului un document prin care solicită implicarea de urgență pentru emiterea unor hotărâri care să ducă la evitarea sistării activității Termocentralei Mintia, deoarece și Deva poate rămâne fără apă caldă și căldură.

„Sindicatul Solidaritatea Hunedoara solicită implicarea de urgență a Guvernului României în vederea evitării opririi activității de producere a energiei electrice și termice în cadrul Termocentralei Mintia ca urmare a politicii de falimentare duse chiar de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu efecte deosebit de grave asupra cetățenilor municipiului Deva, precum și asupra instituțiilor publice locale, școli, grădinițe, spitale.