Live Stream Online FINALA Românii au Talent pe Pro TV – Află cine a câștigat23Foto3Video© romaniatv.net

Live Stream Online FINALA Românii au Talent pe Pro TV – Află cine a câștigat

, 32 știri, 70 vizualizări

Sezonul cu numărul 10 de la “Românii au talent” se apropie cu pași mici, dar siguri de sfârșit! În această seară, doar unul dintre cei 10 concurenți aflați în finală va câștiga marele premiu de 120.000 de euro și, totodată, mult râvnitul trofeul al celebrului show de la Pro TV. În rândurile de mai jos, veți descoperi cum puteți să vedeți live stream online “Românii au talent”.

Finala “Românii au talent”, sezonul 10 va intra în istoria emisiunii de la Pro TV și nu doar pentru numerele extraordinare pregătite de concurenții care se luptă pentru premiul pus în joc, ci și pentru felul în care se va desfășura ediția din punct de vedere tehnic din cauza măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea infecției cu SARS-CoV-2, noul coronavirus.

Mai exact… în această seară, începând cu 20:30, participanții își vor susține numerele din propria sufragerie, iar Pavel Bartoș și Smiley vor modera show-ul tot de acasă. De altfel, Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre vor juriza din intimitatea locuințelor lor, cu telefonul în față.