Liviu Dragnea, întâmpinat de protestatari și susținători în fața sediului ÎCCJ5Foto2Video© libertatea.ro

Liviu Dragnea, întâmpinat de protestatari și susținători în fața sediului ÎCCJ

, 13 știri, 22 vizualizări

Un bărbat care a venit să-l susțină pe Liviu Dragnea la ÎCCJ a fost săltat de jandarmi, după ce a lovit o persoană din mulțimea care l-a întâmpinat pe liderul PSD. Zeci de oameni, protestatar și susținători deopotrivă, au venit la sediul Înaltei Curți, unde Liviu Dragnea este judecat în dosarul angajărilor fictive.

Liviu Dragnea a ajuns la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, flancat de trupe de intervenție. Liderul PSD nu a făcut nicio declarație jurnaliștilor care au fost îmbrânciți de forțele de ordine. Unul dintre susținătorii președintelui Camerei Deputaților a fost ridicat de jandarmi pentru că a lovit o persoană din mulțimea venită la ÎCCJ. „Agresați pe toată lumea.

L-ați împins pe domnul Dragnea, ne-ați împins pe noi toți și ne agresați pe noi toți”, a spus bărbatul  După ce a fost audiat, bărbatul a fost eliberat de jandarmi. Jandarmeria Capitalei  a anunțat că în urma incidentelor, trei persoane au fost ridicate și duse la secția de poliție pentru nerespectarea ordinelor impuse de autorități.