Loredana Groza vorbește în premieră despre divorțul de Andrei Boncea, după 23 de ani de căsătorie: Mulți mi-au zis că sunt nebună6Foto1Video© libertatea.ro

Loredana Groza vorbește în premieră despre divorțul de Andrei Boncea, după 23 de ani de căsătorie: Mulți mi-au zis că sunt nebună

, 7 știri, 27 vizualizări

Loredana Groza dezvăluie primele detalii despre divorțul de Andrei Boncea. Artista a vorbit deschis despre reacțiile critice și despre importanța asumării responsabilității în fața deciziilor de viață.

Cunoscută pentru păstrarea discreției în privința vieții sale personale, Loredana Groza a rupt tăcerea și a făcut declarații cutremurătoare despre divorțul de Andrei Boncea într-un podcast moderat de Mihai Morar. După două decenii de căsnicie, artistă a ales să vorbească deschis despre această perioadă dificilă a vieții sale.

Despre decizia de a nu dezvălui motivele divorțului până acum, Loredana Groza a declarat că nu dorește să expună publicului aspecte intime ale vieții sale. Cu toate acestea, în fața reacțiilor critice, artista a ales să își asume responsabilitatea pentru alegerile sale: „La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată.