Lovitura spectaculoasă pregătită de Gigi Becali: Laurențiu Reghecampf, antrenorul care garantează succesul, ar urma să o preia pe FCSB3Foto© bzi.ro

Lovitura spectaculoasă pregătită de Gigi Becali: Laurențiu Reghecampf, antrenorul care garantează succesul, ar urma să o preia pe FCSB

, 6 știri, 62 vizualizări

Reghecampf a pozat în salvatorul lui Gigi Becali în momentul în care i-a propus patronului FCSB să-i ofere ajutor în privința unor oameni la care să renunțe din staff-ul său pe care îl are în Emiratele Arabe Unite și să-i trimită să se ocupe de vicecampioana României. Thomas Neubert și Toni Petrea erau cei mai importanți colaboratori ai lui Reghe. Primul e preparator fizic și cel considerat, de fapt, secretul tuturor succeselor lui Reghecampf ca antrenor, mai ales în primul mandat la FCSB, iar Petrea a fost mereu primul secund al său.

De fapt, angajarea celor doi la clubul roș-albastru a fost determinată de problemele mari financiare pe care clubul unde se află Reghe le traversează din cauza pandemiei cu coronavirus. Cei din conducere i-au notificat pe toți din staff, inclusiv pe antrenorul principal, că vor avea contractele diminuate cu 50%. Primul care a refuzat a fost Gabi Manu, unul dintre cei 3 secunzi, care se ocupa în principal de studiul video al adversarelor. Acesta ar fi urmat să rămână pe un salariu de numai 2.500 de euro și a decis să renunțe.

Apoi, diminuarea în cazul lui Toni Petrea i-ar fi redus contractul de la 10.000 la 5.000 de euro. Nici el n-a mai dorit să continue, la fel cum au stat lucrurile și cu Thomas Neubert. Cei doi l-au anunțat pe Reghecampf, care le-a promis că le va găsi un alt angajament. Și a făcut-o după ce în discuțiile cu Gigi Becali i-a oferit acestuia cele două soluții. Reghe însă a lăsat să se înțeleagă că face un sacrificiu, prin descompletarea staff-ului, pentru a-l ajuta pe Becali. De fapt, oamenilor săi nu le-au mai convenit condițiile de la Al Wasl!