Ludovic Orban dă asigurări că nu vor fi tăiate salariile și pensiile2Foto© libertatea.ro

Ludovic Orban dă asigurări că nu vor fi tăiate salariile și pensiile

, 6 știri, 24 vizualizări

Liderul liberalilor Ludovic Orban a declarat, vineri, că afirmațiile conform cărora PNL va taia din pensii și salarii reprezintă "minciuni gogonate" lansate de "propaganda diversionistă a PSD".

"Președintele Iohannis a promulgat Legea pensiilor, este o lege în vigoare, iar PNL respectă legile care se află în vigoare. În ceea ce privește toate minciunile pe care le-a lansat propaganda diversionistă a PSD că nu mai dăm salarii, că micșorăm salarii, că micșorăm pensii, că nu mai plătim proiectele pe PNDL sunt niște minciuni gogonate, care nu au nicio legătură cu programul PNL.

Partidul Național Liberal are ca principal obiectiv creșterea veniturilor românilor, dar această creștere să se bazeze pe realități și nu pe decizii administrative subiective, să se bazeze pe atragerea de investiții care să creeze locuri de muncă bine plătite, pe creșterea competitivității economiei românești și nu pe decizii administrative care depind de pixul unui demnitar care scoate cifrele din burtă", a precizat Orban, după consultările cu șeful statului, de la Palatul Cotroceni.