Ludovic Orban: Referendumul e vital pentru că dă posibilitatea românilor să interzică, prin votul lor, amnistia și grațierea© agerpres.ro

Ludovic Orban: Referendumul e vital pentru că dă posibilitatea românilor să interzică, prin votul lor, amnistia și grațierea

, 5 știri, 14 vizualizări

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, la Târgoviște, că referendumul din data de 26 mai "e vital" pentru că dă posibilitatea românilor să interzică, prin votul lor, amnistia și grațierea. "Infractorii din jurul lui Dragnea sunt speriați de referendumul inițiat de președinte, ca dracul de tămâie.

Și încearcă prin toate mijloacele posibile să îi împiedice pe români să vină la vot și să voteze 'da' la acest referendum (...). Acest referendum este vital pentru o evoluție sănătoasă a societății românești, pentru că dă posibilitatea românilor să interzică, prin votul lor masiv la referendum, amnistia și grațierea.

Și prin acest vot 'da' la referendum, de interzicere a amnistiei și grațierii, să le trasmită mesajul către toți cei implicați în viața publică sau care vor să se implice în viața publică că dacă fură vor fi pedepsiți", a afirmat liderul PNL. Orban a vorbit și despre a doua întrebare de la referendum.