Luiza Melencu a fost găsită în viață. Declarații făcute de mama fetei11Foto© observator.tv

Luiza Melencu a fost găsită în viață. Declarații făcute de mama fetei

, 24 știri, 33 vizualizări

"Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care mi-a confirmat-o. În acest moment, Luiza este în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii, cât și un clip. Am fost în Italia, cu echipe de investigatori, am găsit-o. Această confirmare a venit abia acum jumătate de oră, tremur tot.

Nu mă joc cu emoțiile oamenilor, de aceea am luat legătura cu familia Melencu. Aceștia au confirmat atât persoana cât și vocea Luizei. Dacă o mamă nu își cunoaște copilul, atunci cine și-l cunoaște? Îmi este greu să vorbesc despre acest subiect. În acest moment, Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o.

Fotografiile și filmulețul au fost făcute acum o săptămână sau două, în afara țării. Investigatorii au găsit-o, nu pot să dau numele. Lucrează cu mine. Nu am putut obține confirmarea mai repede pentru că acești oameni au fost pe cont propriu și au lucrat cu altcineva. Acelei persoane nu i-a păsat de această informație și a ținut-o pentru el. Este odios.