Luna plină în Gemeni 2019. Ce-ți aduce Luna plină rece din 12 decembrie 201916Foto© romaniatv.net

Luna plină în Gemeni 2019. Ce-ți aduce Luna plină rece din 12 decembrie 2019

, 29 știri, 24 vizualizări

Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu cei din jur.

Luna Plină ne susține să culegem roadele investițiilor noastre, să culegem ceea ce am semănat începând din luna iunie a acestui an (atunci când s-a format Lună Nouă în Gemeni) și până astăzi. De asemenea, este vorba de trecerea într-o nouă etapă (superioară) în modul de comunicare și interacțiune cu cei din jur, dar și cu noi înșine.

Contextul astrologic al momentului vorbește despre expansiune prin cunoaștere, însă ne cere să nu fim superficiali, dar nici să ne împiedicăm de amănunte. Este recomandat să ne facem planuri de viitor, însă va trebui să dominăm tendința de iluzionare. Este recomandat să visăm, însă va trebui să dominăm tentația de a ne lăsa purtați de năluci. Această Lună Plină din Gemeni ne cere să visăm, dar să o facem în urma unei viziuni clare și concrete, realizabile a visului. Avem baze reale? Visul nostru are șanse să devină realitate sau doar ne amăgim?