Ma inclin in fata lui Petrescu! Eu n-am vazut in viata mea asa ceva! Reactia lui Gigi Becali dupa calificarea CFR-ului de la Glasgow!27Foto2Video© sport.ro

Ma inclin in fata lui Petrescu! Eu n-am vazut in viata mea asa ceva! Reactia lui Gigi Becali dupa calificarea CFR-ului de la Glasgow!

, 52 știri, 22 vizualizări

Gigi Becali (61 de ani) l-a felicitat pe Dan Petrescu (50 de ani) pentru calificarea în grupele europene cu CFR Cluj, după o victorie fantastică la Glasgow, 4-3 cu Celtic. Omul cu banii de la FCSB s-a înclinat în fața "Bursucului", despre care a spus că poate declara absolut orice vrea de acum pentru felul în care a transformat-o pe CFR de la revenirea în Gruia.

Becali și Petrescu s-au contrat în declarații de-a lungul ultimelor sezoane, dar acum Becali a făcut o revrență în fața antrenorului de la CFR. "Mă înclin în fața lui Dan Petrescu. Jos pălăria! Poate să zică orice la ce a făcut din jucători. Nu mai suflu o vorbă în fața lui. A făcut din niște băieți adevărați războinici. Nu am văzut în viața mea așa ceva", a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

CFR are asigurate biletele pentru grupele Europa League în acest moment, după ce s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, la capătul unei duble cu Celtic în care s-a impus cu 5-4 la general. Dan Petrescu și CFR Cluj pot plusa și să se califice în grupele Ligii Campionilor, dar trebuie să treacă de cehii de la Slavia Praga în ultima rundă dinainte de faza grupelor.