Manchester City îi face statuie lui David Silva3Foto© sport.ro

Manchester City îi face statuie lui David Silva

, 5 știri, 29 vizualizări

Fotbalistul spaniol David Silva, care a jucat sâmbătă ultimul său meci la Manchester City, va avea statuie lângă stadionul echipei engleze, Etihad Stadium, a anunțat luni președintele acestei grupări, Khaldoon Al Mubarak, citat de BBC.

Înfrângerea cu Olympique Lyon (1-3) în sferturile de finală ale Ligii Campionilor a fost ultima partidă la City pentru mijlocașul de 34 de ani, venit de la Valencia în 2010. Spaniolul a avut 436 de apariții la City, cu care a câștigat 14 trofee: de patru ori campionatul Angliei (2012, 2014, 2018, 2019), de două ori Cupa Angliei, de cinci ori Cupa Ligii engleze și de trei ori Supercupa Angliei.

"David este un jucător transformațional, un lider calm care i-a inspirat pe toți cei din jurul său", a afirmat Khaldoon Al Mubarak. "Statuia lui David va fi o amintire de durată a momentelor minunate pe care ni le-a dăruit, nu doar ca un fotbalist incredibil, dar și ca un ambasador care a fost o sursă de inspirație, ce a reprezentat tot timpul acest club cu multă demnitate", a adăugat oficialul.