Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Mario Iorgulescu a fost anulat din cauza unui viciu de procedură de citare3Foto© wall-street.ro

Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Mario Iorgulescu a fost anulat din cauza unui viciu de procedură de citare

, 15 știri, 65 vizualizări

Curtea de Apel București a anulat luni mandatul de arestare în lipsă emis în urmă cu o lună de Tribunalul București pe numele lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care acesta este acuzat de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Pe 5 martie, Tribunalul București admitea propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pentru Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu (președintele Ligii Profesioniste de Fotbal) fiind internat în prezent la o clinică din Italia. La puțin timp, Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire internațională de către Poliția Română, potrivit Agerpres.

Avocații lui Mario Iorgulescu au contestat decizia și au avut câștig de cauză la Curtea de Apel București, instanță care a anulat decizia tribunalului și a dispus ca cererea procurorilor să se rejudece.