Marcel Răducanu a dat verdictul, după ce italienii au scris că Dennis Man e dorit la Borussia Dortmund3Foto© adevarul.ro

Marcel Răducanu a dat verdictul, după ce italienii au scris că Dennis Man e dorit la Borussia Dortmund

, 5 știri, 23 vizualizări

Dennis Man se află la cel mai bun sezon la Parma, după plecarea de la FCSB. Starul formației din Serie B ar fi stârnit interesul unor cluburi mai mari, printre care și Borussia Dortmund, după cum a anunțat presa italiană. Numai că nemții au cu totul altă strategie de transferuri, cumpărând jucători sub 20 de ani și vânzându-i apoi pe sume exorbitante. Astfel că românul de 25 de ani nu ar avea cum să ajungă la formația din Dortmund, după cum explică Marcel Răducanu, un bun cunoscător al grupării germane.

Fostul mare jucător crede că internaționalul român nu are nicio șansă să ajungă la Borussia. Marcel Răducanu e convins că informația apărută în Italia va rămâne la nivel de zvon: „Câți ani are Dennis Man? 25? Păi, și joacă în Serie B la vârsta asta… Tu crezi că Borussia Dortmund dă banii pentru un jucător la vârsta lui de acolo? Borussia ia fotbaliști de 18-20 de ani, pe care să îi vândă apoi pe sume mari.

Dennis Man nu are nicio șansă să joace în Bundesliga și mai ales la Dortmund. Să fim serioși! Ce a făcut el până acum? Are câteva meciuri bune în a doua ligă din Italia. Dacă e așa de bun, de ce nu îl păstrează Inter sau AC Milan acolo. Ce, ăia nu îl văd de acolo?