Marfă expirată, ce urma să fie vândută la un festival în Piața Sfatului din Brașov, găsită de Protecția Consumatorului4Foto© romaniatv.net

Marfă expirată, ce urma să fie vândută la un festival în Piața Sfatului din Brașov, găsită de Protecția Consumatorului

, 5 știri, 21 vizualizări

Comisarii brașoveni de la Protecția Consumatorului au sancționat cu amenzi usturătoare și au dispus oprirea activității unor comercianți care vindeau produse alimentare, duminică, în cadrul unei manifestări organizate în Piața Sfatului din Brașov, după ce au constatat mai multe nereguli.

Conform șefului Corpului de control de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, comisarii brașoveni au găsit, în urma controlului efectuat duminică, o serie de nereguli la firmele care pregăteau mâncare pentru a o vinde publicului prezent în Piața Sfatului, cu prilejul Festivalului Maghiar, printre care marfă ținută în condiții improprii și produse expirate, lipsa autorizației, improvizații la sursele de gaz.

Potrivit sursei citate, a fost dispusă distrugerea produselor neconforme și oprită activitatea firmelor care aveau probleme, fiind, totodată, aplicată și o amendă de 20.000 de lei. AGERPRES/(AS - autor: Diana Dumitru, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Daniela Juncu)