Marian Godină, atacat cu un cuțit de Ziua Națională. Ce a urmat după ce a chemat Poliția este incredibil2Foto© observator.tv

Marian Godină, atacat cu un cuțit de Ziua Națională. Ce a urmat după ce a chemat Poliția este incredibil

, 6 știri, 29 vizualizări

Marian Godină a fost atacat cu un cuțit chiar de Ziua Națională. Polițistul povestește, pe blog, cum a fost atacat cu un cuțit în timp ce încerca să salveze o femeie agresată, dar și modul în care a acționat colegul său de la Poliție, pe care l-a chemat în ajutor.

Godină povestește că era în fața unui magazin din Brașov, de Ziua Națională, când a văzut o femeie agresată de un bărbat. A intervenit pentru a aplana situația, apoi a sunat la 112 pentru a-și chema colegii în ajutor. Dar ceea ce avea să se întâmple l-a lăsat cu un gust amar.

”Ne-am uitat insistent spre femeie, dându-i ocazia să ne ceară ajutorul. Nu a făcut-o, astfel că am luat în calcul varianta a doua, așa că am intrat în magazin. Întorcând totuși capul spre cei doi, am observat că bărbatul a îmbrâncit-o, motiv pentru care i-am spus lui Claudiu (prietenul meu) să ne întorcem să vedem ce se întâmplă. Am abordat-o pe femeie și aceasta ne-a spus că abia ce și-a luat două palme.