Mario Fresh, prima reacție după ce a șters toate pozele cu Alexia Eram: ”Îmi pare rău…”9Foto© libertatea.ro

Mario Fresh, prima reacție după ce a șters toate pozele cu Alexia Eram: ”Îmi pare rău…”

, 10 știri, 44 vizualizări

Mario Fresh (24 de ani) a oferit prima reacție după ce și-a îngrijorat fanii. În urmă cu o zi, artistul a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram (23 de ani), motiv pentru care s-au născut și speculații. Internauții au luat în considerare o posibilă despărțire între cei doi.

Mario Fresh se numără printre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Peste jumătate de milion de oameni îl urmăresc în mediul online. Recent, internauții au fost surprinși să vadă că artistul și-a șters toate pozele, inclusiv pe cele cu iubita lui, Alexia Eram. Mai mult decât atât, ulterior, a revenit cu o fotografie realizată în cadrul unui concert și un mesaj în care preciza că un capitol din viața lui se încheie aici.

La scurt timp după ce și-a șters toate pozele de pe Instagram, Mario Fresh a revenit și cu prima reacție. Artistul a publicat un videoclip cu el, iar pe fundal se aude noua lui piesă, Brokoto, interpretată alături de Renvto. El a precizat că cineva încearcă să îi pună ”piedică”, motiv pentru care este nevoit să amâne lansarea melodiei, care era programată pentru data de 21 martie 2024. De asemenea, le-a promis fanilor că o să revină cu detalii.

Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi
Andreea Esca,
Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit? Artistul nu mai are nicio…