Marius Croitoru, supărat pe Istvan Kovacs, după Botoșani - Dinamo 4-03Foto© onlinesport.ro

Marius Croitoru, supărat pe Istvan Kovacs, după Botoșani - Dinamo 4-0

, 8 știri, 101 vizualizări

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 4-0 (3-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal. A fost cea mai clară victorie reușită de FC Botoșani în istoria meciurilor cu Dinamo, dar și cea mai categorică victorie az moldovenilor în acest sezon. Totodată, a fost cel mai drastic eșec suferit de Dinamo în actualul campionat.

Omul meciului a fost atacantul francez Hamidou Keyta, intrat ca titular după ce a ratat un transfer în străinătate. Keyta a deschis scorul în secunda 55 a partidei și a semnat și golul al treilea (37), dintr-un penalty dictat după un fault comis de Marco Ehmann asupra lui Mihai Roman I. Keyta a dat și pasa decisivă la golul marcat de conaționalul său Hervin Ongenda (23).

Tabela a fost închisă de Denis Haruț (64), în urma unui corner. Botoșănenii au avut și două bare în acest meci, prin Mahmoud Al-Mawas (3) și Andrei Chindriș (75), în timp ce de al Dinamo a trimis mingea în bară atacantul senegalez Magaye Gueye (45+1). FC Botoșani a obținut doar a doua sa victorie pe teren propriu în acest campionat.