Marius Lazăr, liderul motocicliștilor Hells Angels București, prins când negocia asasinarea unui rival din oraș3Foto© libertatea.ro

Marius Lazăr, liderul motocicliștilor Hells Angels București, prins când negocia asasinarea unui rival din oraș

, 5 știri, 107 vizualizări

O amplă acțiune DIICOT sprijinită de polițiști americani a dus la arestarea unor traficanți periculoși de droguri, printre ei și liderul clubului de motocicliști Hells Angels București, Marius Lazăr. Acesta negocia asasinarea unui rival de către mebri ai rețelei din care făcea parte, chiar în momentul în care a fost prins.

Marius Lazăr, liderul clubului de motocicliști Hells Angels București, și neozeelandezii Michael Matthews Murray și Patrick Johnson Marc au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Curții de Apel București, în dosarul de trafic de cocaină instrumentat de DIICOT în colaborare cu DEA.

Cei trei au fost reținuți pe 18 noiembrie după un raid fulger al DIICOT, și ar putea fi extrădați în America, urmând a fi predați autorităților judiciare din Statele Unite ale Americii, pentru executarea mandatului de arestare emis la data de 4 noiembrie de un magistrat al Tribunalului Districtual al Statelor Unite ale Americii pentru Districtul de Est al Statului Texas.