Marius Șumudică, antrenor la Gaziantep. Ce salariu va avea1Video© libertatea.ro

Marius Șumudică, antrenor la Gaziantep. Ce salariu va avea

, 5 știri, 19 vizualizări

Presa din Turcia anunța de câteva zile revenirea lui Șumudică în prima ligă de acolo. Cel mai important nume care îl vrea e Gazișehir Gaziantep, după ce inițial s-a discutat despre interesul celor de la Malatyaspor. La prima vedere, ultima ofertă pare cea mai tentantă, ținând cont de faptul că formația s-a calificat în următoare ediție de Europa League. A câștigat play-off-ul de accedere, după ce le-a învins pe Osmanlispor și Hatayspor. Mai mult, Gaziantep oferă și cel mai mare salariu. Jurnaliștii turci afirmă că salariul lui Șumudică s-ar ridica la aproximativ un milion de euro.

”O să semnez în Turcia. Sunt două variante, mâine plec acolo. Bine, după cum văd vremea, cred că o mai lungesc, că mie îmi e frică de avion. Mor, nu că mi-e frică. Miercuri vremea e ok, sunt multe curse spre Istanbul. Mâine e cod dimineață, dar vremea apoi se îndreaptă. Aș putea să plec chiar mâine, să vedem. Ne punem la masa discuțiilor și vedem exact tot, și strategia de transferuri.

E o echipă patronată de unul din primii 6 oameni din Turcia ca și avere. Astă seară o să mai stabilim mici detalii, în mare lucrurile sunt bătute în cuie, sper să nu ne dea nimic înapoi. Aș fi singurul antrenor străin din Turcia", a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.