Mark Zuckerberg anunță că jumătate din angajații Facebook vor lucra permanent de acasă și că va demara recrutările la distanță7Foto© stirileprotv.ro

Mark Zuckerberg anunță că jumătate din angajații Facebook vor lucra permanent de acasă și că va demara recrutările la distanță

, 11 știri, 41 vizualizări

Pandemia de coronavirus a sistat majoritatea activităților, iar cele care nu au fost întrerupte și-au închis sediile, iar angajații au început să lucreze de acasă, pentru a limita astfel riscul de răspândire a virusului COVID-19.

În lumina evenimentelor recente și a virusului ce a făcut ravagii, Facebook se concentrează  pe o schimbare radicală a modului în care lucrează angajații. Astfel, a anunțat că va permite angajaților existenți să aplice pentru a lucra de la distanță. Cei care au demonstrat performanțe bune și sunt capabili să lucreze de la distanță li se poate permite acest lucru permanent. Iar până la sfârșitul acestui an cel puțin jumătate dintre angajați o să lucreze de la domiciliu.

Acest proces va începe cu „o deschidere agresivă a recrutării la distanță”, mai întâi în Statele Unite, apoi în afara acestora, dincolo de centrele urbane unde Facebook are birouri. „Nu mi se pare prea bine să limităm angajarea la persoane care locuiesc în jurul birourilor”, a spus Zuckerberg, citat de Agerpres.