Masca este cea care ne protejează5Foto© romaniatv.net

Masca este cea care ne protejează

, 12 știri, 54 vizualizări

Proiectul a fost dezvoltat în cadrul companiei pentru ca angajații și comunitatea în general să conștientizeze importanța purtării măștii si purtarea ei în mod corect, acoperind atât gura, cât și nasul. Partenerii proiectului au fost angajații Flex România (companie care face parte din grupul singaporez Flextronics și care produce în Timișoara echipamente de comunicații și IT).

Scopul campaniei de responsabilizare socială a fost, spun reprezentanții companiei,  de a sprijini campania inițiată de Guvernul României, de purtare a măștii atât în interiorul companiei, la locul de muncă, cât și-n afara companiei, în situațiile prevăzute de către legile în vigoare.

Campania s-a derulat în mediul online si în interiorul companiei. În acest sens, mai mulți angajați Flex România s-au mobilizat pentru a transmite un mesaj social, filmându-se purtând mască. Fiecare dintre ei a ales să scrie un mesaj specific pe fiecare mască, pentru ca publicul țintă să conștientizeze asupra importanței purtării măștii de protecție în cadrul companiei, cât și în comunitate.