Mascații ar fi greșit din nou adresa. Un bărbat susține că au intrat peste el în timp ce dormea. „Mi-au pus pistolul la cap”7Foto© realitatea.net

Mascații ar fi greșit din nou adresa. Un bărbat susține că au intrat peste el în timp ce dormea. „Mi-au pus pistolul la cap”

, 13 știri, 17 vizualizări

Bărbatul susține că s-a trezit cu polițiștii de la trupele speciale la ușă, în dimineața de 23 februarie, și că aceștia l-au pus pe burtă, i-au pus pistolul la cap și l-au amenințat în fața copilului său, care are patru ani. Bărbatul a făcut totul public, după ce a postat pe rețelele de socializare imagini surprinse de pe camerele de supraveghere. În acel moment, bărbatul s-ar fi aflat în casă doar cu fiica lui, soția și celălalți copii fiind plecați.

„Au venit mascații peste mine la ora 6:55, mi-au speriat copilul mi-au terorizat copilul, partea de jos de la ușă cu rupt-o, ușa la dulap, mi-au terorizat copilul, m-au pus pe burtă pe mine, nevinovat, uitați, au intrat grămadă peste mine în casă! Uitați, au rupt ușa, în partea de jos, când au împins de ea, au tras de ea! M-a luat din somn, mi-a speriat copilul, mi-a pus pistolul la cap. Cu pușca către mine, mi-a speriat copilul”, spune bărbatul pe Facebook.

În imagini se vede cum patru polițiști bat timp de aproximativ 30 de secunde la ușă, după care li se deschide, cei patru intră, urmați de un alt coleg care nu poartă cască de protecție, nu are fața acoperită și are asupra sa ceva ce pare a fi un dosar cu câteva documente. Un minut și jumătate mai târziu, unul dintre mascați, care are asupra sa o armă pe care o ține în mâini, la vedere, iese, revine în locuință, iese din nou însoțit de un coleg, tot mascat, după care cei doi par a-l trimite în interior pe bărbatul cu dosarul.