Mc Donald`s și-a concediat șeful executiv pentru că avea o relație cu o angajată2Foto© hotnews.ro

Mc Donald`s și-a concediat șeful executiv pentru că avea o relație cu o angajată

, 6 știri, 12 vizualizări

Șeful executiv al companiei Mc Donald`s, Steve Easterbrook, avea un salariu de peste 16 milioane de dolari și chiar și concediat fiind, este eligibil pentru bonusul de performanță dacă gigantul Mc Donald`s va crește în încasări. O altă parte din înțelegere este ca Easterbrook să nu lucreze pentru un competitor cel puțin doi ani de la concediere.

Easterbrook a fost de acord cu ceea ce a decis conducerea companiei și a declarat că este timpul să meargă mai departe. Și șeful resurselor umane din cadrul companiei a decis să plece.

Steve Easterbrook, în vârstă de 52 de ani, a început s lucreze pentru Mc Donald`s încă din 1993, ca manager într-un restaurant din Londra. În 2011 a plecat de la Mc Donald`s și a fost pe rând șeful executiv al Pizza Express și apoi al unei companii ce se ocupa cu mâncarea asiatică. În 2013 s-a întors în compania unde și-a început activitatea ca manager și a devenit șeful operațiunilor pentru nordul Europei și Marea Britanie. Din 2017 ocupa postul de șef executiv al Mc Donald`s.