Medicii de la Maternitatea din Botoșani se plâng că sunt agresați verbal de pacienți, după moartea Alexandrei3Foto© stirileprotv.ro

Medicii de la Maternitatea din Botoșani se plâng că sunt agresați verbal de pacienți, după moartea Alexandrei

, 9 știri, 22 vizualizări

Mai mulți medici de la Maternitatea din Botoșani reclamă că sunt agresați verbal și că „se simt amenințați” și „sunt stigmatizați”, după cazul Alexandra Ivanov. Mama de 25 de ani a murit pe 18 august la secția ATI a Maternității, după un diagnostic de „sarcină oprită din evoluție” și 9 ore în care a așteptat intervenția medicului care o monitoriza.

O parte din personalul medical de la Secția de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani s-a întâlnit luni, 18 septembrie, cu prefectul județului, Sorin Cornilă, pentru a analiza activitatea secției, după decesul tinerei însărcinate, informează Agerpres.

„Am purtat o discuție cu o parte dintre domnii și doamnele doctor de la Maternitatea Botoșani și cu doamna manager a Spitalului Județean despre situația care s-a creat acolo ca urmare a decesului Alexandrei Ivanov. Am încercat să vedem cum putem regla o parte dintre problemele care au apărut între timp”, a declarat prefectul județului Botoșani.