Meleșcanu, mesaj acid pentru Tăriceanu: „Două întrebări aș avea la tine, dragă Călin”© stirileprotv.ro

Meleșcanu, mesaj acid pentru Tăriceanu: „Două întrebări aș avea la tine, dragă Călin”

, 7 știri, 7 vizualizări

"Cu multă îngrijorare mă uit la declarațiile publice ale colegului meu de partid domnul Tăriceanu, care îmi reproșează că am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD. Domnia sa a uitat că a fost ales de două ori în funcția de președinte al Senatului României propus și susținut de PSD! Atunci a declarat că va promova valorile, drepturile și libertățile individuale.

Azi, dorește ilegal și neconstituțional să sancționeze un ales al poporului, să candideze la o funcție în Senatul României? Dragă Călin, nu știu ce să cred? Ți-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales și ce ai declarat? Dacă domnul Tăriceanu atât a învățat despre democrație, parlamentarism și libertatea individuală în ultimii 30 de ani atunci e mai bine că nu mai e la conducerea forului suprem al democrației românești!", a scris Teodor Meleșcanu pe Facebook.

"P.S.1: Două întrebări aș avea la tine dragă Călin: care este proiectul ALDE? (spune câteva cuvinte despre acesta poporului și membrilor ALDE care te-au ales).