Meniul de la Globurile de Aur 2020 va fi 100% vegan15Foto1Video© libertatea.ro

Meniul de la Globurile de Aur 2020 va fi 100% vegan

, 25 știri, 13 vizualizări

Netflix are acum ocazia de a-și consolida reputația alături de marile studiouri de la Hollywood, scrie dcnews.ro. 17 dintre cele 34 de nominalizări au fost obținute pentru lungmetraje. Filmul "Marriage Story", de Noah Baumbach, conduce în topul nominalizărilor, cu șase, urmat de "The Irishman", de Martin Scorsese, cu cinci, ambele fiind produse de Netflix. De asemenea, "The Two Popes", de Fernando Meirelles, a primit patru nominalizări.

Printre filmele cu cele mai multe nominalizări la gala de anul acesta, produse de alte companii, sunt și "Once Upon a Time in Hollywood", de Quentin Tarantino, cu cinci, și "Joker", de Todd Phillips, cu patru.

Tradiție. Câștigătorii Globurilor de Aur, favoriți la Oscar

Globurile de Aur sunt printre cele mai râvnite premii din cinematografia americană și sunt un indicator major pentru filmele și actorii care vor obține ulterior trofeele Oscar. De altfel, anul trecut, câștigătorii Globurilor de Aur în categoriile dedicate lungmetrajelor au coincis cu cei ai Oscarurilor, exceptând laureații trofeului pentru cea mai bună coloană sonoră.