Mesaj emoționant pe Marele Zid, ce îi lasă pe concurenți în lacrimi4Foto© observator.tv

Mesaj emoționant pe Marele Zid, ce îi lasă pe concurenți în lacrimi

, 6 știri, 14 vizualizări

,,The Wall - Marele Zid” a dovedit că poate schimba destinul concurenților, dar nu înainte de a-i trece prin toate stările posibile. De la extaz, la agonie, echipa din această seară ce se va lupta cu imprevizibilul va începe competiția cu ochii în lacrimi, în show-ul difuzat pe Antena 1 imediat după serialul Sacrificiul. Un mesaj emoționant va fi proiectat pe Marele Zid chiar înainte ca jocul să ia amploare, iar încurajările vin din partea unei persoane dragi, ce nu a putut să le fie alături din public.

Ana și Ciprian Haidău s-au cunoscut prin intermediul unei rețele sociale, însă în doar trei luni au devenit soț și soție. Au o chimie extraordinară, iar greutățile pe care le-au înfruntat împreună nu au făcut decât să îi apropie.

După moartea mamei, Ana a rămas singurul sprijin pentru sora sa mai mică, Adela, iar soțul său a preluat la rându-i această responsabilitate: ,, Încă de la început am considerat-o pe Adela ca parte din familie mea, e ca sora mea mai mică. Merită tot sprijinul meu și vreau să o ajut să ajungă unde își dorește.”.