Mesaj pentru Viorica Dăncilă din partea lui Dragnea: Să nu uite pentru ce e acolo7Foto© libertatea.ro

Mesaj pentru Viorica Dăncilă din partea lui Dragnea: Să nu uite pentru ce e acolo

, 41 știri, 14 vizualizări

„Eu mă aștept ca fiecare să nu uite de ce au fost puși unde au fost puși. Eu am relații personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relații personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ține minte asta, și nu consideră că i-a crescut și capul, atunci o să fie un ministru bun și eficient”, a declarat Liviu Dragnea.

În ce privește modalitatea de schimbare a unor miniștri – remaniere sau restructurare a Guvernului – Liviu Dragnea a spus că subiectul va fi tranșat într-o viitoare ședință a Comitetului Executiv Național al PSD.

„Noi am susținut cu toții că niște miniștri trebuie înlocuiți. A fost o discuție pe procedură. Aproape toată lumea i-a spus doamnei premier că Iohannis nu va da curs propunerilor. Intenția e ca un Guvern să fie complet. În CEx va fi din nou o discuție”, a preciyat liderul social-democraților.