Mesajul viral al unui polițist pentru Rădulescu: “Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă, nu prin vot”6Foto© businessmagazin.ro

Mesajul viral al unui polițist pentru Rădulescu: “Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă, nu prin vot”

, 11 știri, 46 vizualizări

Un polițist i-a transmis un mesaj lui Cătălin Rădulescu, după ce politicianul a spus că medicii ar trebui să dea salariile înapoi, iar profesorii să plece la cules de fructe afară, pentru că au votat contra PSD. "Așa facem, mergem la bancomat și apoi tu ieși din politică, ok?", scrie Ionuț Rasica.

"Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă, nu prin vot. Votul e un drept constituțional exprimat în conformitate cu convingerile fiecărui cetățean, numai o aberație a mediului politic, cum ești tu și cei ca tine, îi pot asocia o valoare patrimonială. Știu că ți-e imposibil să concepi, dar nici locul de muncă nu mi l-am câștigat prin vot, ci prin examene și studii.

La școala unde mi-am dobândit eu formația profesională am fost mai mult de 10 pe loc, locurile nu se obțineau prin lipit de afișe, condus mașina șefului, sau lingușirea acestuia, iar probele au fost mult mai dificile decât este rostirea emfatică de minciuni la televizor. La mine a fost cu note, nu cu păcălit electorat. La probele pe care le-am trecut eu tu, cu nivelul tău de gramatică și de școală, n-ai fi luat 5", scrie ofițerul de poliție din Brașov, pe Facebook.