Messi, despre transferul lui Neymar: Clubul putea face mai mult2Foto© sport.ro

Messi, despre transferul lui Neymar: Clubul putea face mai mult

, 4 știri, 25 vizualizări

Messi, care a jucat alături de Neymar între 2013 și 2017, a admis că brazilianul de la PSG este unul dintre puținii jucători care pot aduce ceva în plus: ''Da, aș fi fost încântat dacă Neymar revenea. Îi înțeleg pe cei care nu sunt de acord, este normal după tot ce s-a petrecut în jurul lui 'Ney', maniera în care a plecat, cum ne-a abandonat. Dar din punct de vedere sportiv, pentru mine Neymar este unul dintre cei mai buni din lume și evident echipa noastră și-ar fi crescut șansele de a obține rezultatele dorite''.

Starul argentinian a adăugat însă că Barca are un lot de excepție cu care își poate realiza obiectivele: ''Nu sunt decepționat. Mi-ar fi plăcut să vină și să fie alături de noi, dar, cum am zis, avem un efectiv excepțional pentru a năzui la titluri, chiar și fără el''.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a negat că le-ar fi impus conducătorilor de club recrutarea lui Neymar: ''Aici, nu sunt eu cel care comandă. N-am spus niciodată că trebuie recrutat. Nu am impus nimic''.