Metroul va circula direct între stațiile Pipera și Tudor Arghezi© observatornews.ro

Metroul va circula direct între stațiile Pipera și Tudor Arghezi

, 4 știri, 15 vizualizări

În timpul orelor de vârf, trenurile vor circula la un interval de 4 minute, iar acestea vor ajunge dintr-un capăt în altul al Magistralei 2, în aproximativ 30 de minute. "Metrorex informează că de mâine, 9 mai 2024, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se va desfășura direct, între stațiile Tudor Arghezi și Pipera, fără a mai fi necesară transbordarea la stația Berceni.

Intervalul de succedare a trenurilor la orele cu vârf de trafic va fi de 4 minute, iar timpul de parcurs a trenurilor de metrou dintr-un capăt în altul al Magistralei 2 va fi de aproximativ 30 minute", a informat ieri Metrorex.

Stația Tudor Arghezi a fost inaugurată la finalul anului trecut și este unica stație supraterană de metrou construită pe 2 etaje. Accesul călătorilor pe peron se face cu 7 scări rulante și 7 lifturi. Lucrărila la stația Tudor Arghezi au început în ianuarie 2021 și au costat 50 milioane de euro. Primăria Sectorului 4 nu vrea să se oprească aici. Vrea să mai facă încă trei stații până în comuna Berceni.