Microbuz cu opt persoane răsturnat pe un drum județean din Alba. Cinci pasageri sunt transportați la spital3Foto© adevarul.ro

Microbuz cu opt persoane răsturnat pe un drum județean din Alba. Cinci pasageri sunt transportați la spital

, 5 știri, 20 vizualizări

Cinci persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat, sâmbătă dimineața, pe DJ 107F, pe raza localității Lunca Mureșului, victimele fiind transportate la spitalele din Alba Iulia și Aiud. "Traficul este îngreunat pe DJ 107F, pe raza localității Lunca Mureșului, unde un microbuz de transport persoane s-a răsturnat pe carosabil.

În autovehicul se aflau opt persoane, din care cinci au suferit leziuni corporale", a informat Inspectoratul de Poliție Județean Alba. Potrivit sursei citate, în zonă se circulă alternativ pe o bandă. La fața locului au fost trimise, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, două ambulanțe și două echipaje SMURD.

"Toate victimele sunt conștiente și s-au evacuat din autovehicul. Cele cinci persoane rănite vor fi transportate la spital - trei la CPU Aiud și două la UPU Alba Iulia", au menționat reprezentanții ISU Alba. Deocamdată nu a fost stabilită cauza accidentului, a precizat IPJ Alba. AGERPRES/ (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Antonia Niță, editor online: Ady Ivașcu)