Mihaela Borcea rupe tacerea la 13 ani de la divortul de Cristi Borcea. Cum se mai intelege cu tatal copiilor sai© romaniatv.net

Mihaela Borcea rupe tacerea la 13 ani de la divortul de Cristi Borcea. Cum se mai intelege cu tatal copiilor sai

, 5 știri, 55 vizualizări

La 13 ani de la divorțul de Cristi Borcea, cel ce i-a fost soț timp de 23 de ani de căsnicie, Mihaela, care încă îi poartă numele afaceristului, regretă ruptura dintre ei.

”Împreună am construit un imperiu!”, a spus Mihaela Borcea despre tatăl celor trei copii ai săi. „Căsnicia mea cu Cristi Borcea a fost o perioadă plină de provocări, dar și de oportunități. Am reușit să construim împreună un imperiu”, spune cu regrete cea care, până recent a administrat una din afacerile fostului său soț, un mare hotel de la malul mării, în Olimp.

”Divorțul de Cristi Borcea, de acum aproape 13 ani, a reprezentat o schimbare radicală în viața mea. După aceasta, am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum.Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor”,  a mai povestit Mihaela Borcea care a subliniat că păstrează și o relație ”cordial” cu actuala soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel.